Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги! Працює Комунікаційна податкова платформа!

опубліковано 02 січня 2024 о 10:39

Державна податкова служба України продовжує політику транспарентності  у своїй діяльності та використовує ефективні формати комунікації з платниками, представниками бізнес-асоціацій, інститутів громадянського суспільства.

З метою реалізації якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою  і громадськістю Полтавської області запроваджена регіональна Комунікаційна податкова платформа. Цей сучасний формат спілкування активізує співпрацю державного органу  не лише з платниками податків, але й із представниками  їх інтересів – громадськими  організаціями та бізнес-спілками.

Комунікатори – фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області, які координують роботу регіональної Комунікаційної податкової платформи, забезпечують ефективний зворотній зв’язок між запитувачами та податковою службою області.

Нагадуємо, що для звернення на Комунікаційну податкову платформу, вам достатньо написати електронного листа на поштову скриньку poltava.ikc@tax.gov.ua. Платники податків, представники громадянського суспільства та бізнес – асоціацій  можуть звернутись до Головного управління ДПС у Полтавській області  із нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також із пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів  за визначеною тематикою.            

При складанні листа рекомендуємо зазначати наступну інформацію: короткий опис запитання, назву бізнес-асоціації, громадської організації, юридичної особи або фізичної особи-підприємця, контактну особу та  номер телефону для зворотного зв’язку – надання відповідей або інформації про проведення запланованого заходу.

За результатами розгляду таких звернень, за потребою запитувачів, фахівцями податкової служби плануються комунікації у різних форматах:  надання письмової відповіді, проведення робочої зустрічі, засідання у форматі «круглого столу», семінару, у тому числі і в режимі онлайн.

Податкова служба зацікавлена у відкритому діалозі з бізнес-спільнотою та громадськістю. Саме тому такий інструмент спілкування, як Комунікаційна податкова платформа, надає змогу оперативно вирішувати актуальні питання щодо застосування податкового законодавства.
 

Головне управління ДПС у Полтавській області