Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини отримали перемогу в номінації «Краща практика розвитку етики взаємодії в команді»

опубліковано 29 грудня 2023 о 15:59

У 2023 році вже вдруге Головне управління Державної податкової служби у Полтавській області взяло участь у  Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики управління персоналом».

Всеукраїнський конкурс «Кращі практики управління персоналом» започатковано Національним агентством з питань державної служби у 2018 році за підтримки Ради Європи, зокрема в межах її Програми «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні». Мета конкурсу – впровадження в державних органах досвіду у сфері управління персоналом і популяризація інструментів та технологій з управління персоналом.

У 2023 році конкурс проведено у трьох номінаціях: «Краща практика формування безбар’єрності на робочому місці», «Краща практика розвитку етики взаємодії в команді», «Краща практика рекрутингу персоналу в умовах воєнного стану».

У номінації «Краща практика розвитку етики взаємодії в команді» одним з переможців визначено управління персоналу Головного управління ДПС у Полтавській області з проєктом «Комплексний підхід до впровадження людиноцентричної організаційної культури у державному органі». 

Мета проєкту: формування людиноцентричної за цінностями, демократичної за інструментами, ефективної за результативністю організаційної культури, яка забезпечує досягнення місії, виконання стратегії і завдань Державної податкової  служби.

Під час впровадження проєкту в Головному управлінні вжито заходи з реалізації Стратегічного плану, НR-стратегії, Концепції розвитку корпоративної культури, Програми розвитку системи внутрішніх комунікацій Державної податкової  служби. Зокрема, вдосконалено KPI’s керівників структурних підрозділів, запроваджено щорічні опитування щодо рівня залученості персоналу, з податківцями проведено заняття, направлені на формування у них таких цінностей, як доброчесність, законність, професіоналізм, патріотизм,  командність та співпраця.

Отже податківці Полтавщини концентрують зусилля на виконанні своєї місії, яка визначена Державною податковою  службою наступним чином: «Ми є повністю транспарентною, сучасною та технологічною податковою службою, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції».

Зазначене і є змістом справжніх євроінтеграційних реформ у публічному секторі.

Головне управління ДПС у Полтавській області