Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжуються комунікації податківців Полтавщини зі студентами

опубліковано 15 грудня 2023 о 13:32

Студентська спільнота – рушій змін і розвитку державотворчих процесів України. Талановита та розумна молодь є джерелом розбудови свідомого громадянського суспільства. Саме тому податкова служба Полтавщини завжди відкрита до комунікації зі здобувачами вищої освіти. 

Нещодавно, в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Державною податковою службою та Національним юридичним університетом імені Я. Мудрого, в стінах Головного управління ДПС у Полтавській області відбулась профорієнтаційна зустріч зі студентами Полтавського юридичного інституту.

Відкриваючи захід, в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова відзначила потребу у висококваліфікованих молодих фахівцях, які зможуть стати гідними професіоналами на державній службі. 

 

Начальник управління персоналу Володимир Литвиненко проінформував молодь про місію, цінності, основні завдання податкової служби, структуру і діяльність територіального органу ДПС, умови вступу на державну службу під час воєнного стану.

Начальник управління правового забезпечення Світлана Богачук ознайомила студентів із функціональними обов’язками, які виконують працівники у структурному підрозділі, навела цікаві приклади та практичні аспекти повсякденної роботи юристів податкової служби.

Ірина Сорокіна начальник управління податкових сервісів провела екскурсію в Центрі обслуговування платників, приділивши окрему увагу процесам діджиталізації, які впроваджує Державна податкова служба України, продемонструвала студентам можливості мобільного застосунку «Моя податкова», Електронного кабінету платника та чат-боту «InfoTax». 

Взаємодія податкової служби із закладами вищої освіти має позитивні результати, адже випускники Полтавського юридичного інституту вже успішно працюють в лавах податківців за різними напрямами роботи.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області побажали юнакам та дівчатам успішного завершення навчання, досягнення поставлених цілей, бути сумлінними платниками податків та гідно працювати на благо України.

Студенти подякували за інформативний захід та отримали друковану продукцію, яка містить корисну інформацію про електронні сервіси ДПС, а також про реалізацію права на податкову знижку.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області