Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання агропромислового комплексу Полтавщини за «круглим столом» у Полтавській обласній військовій адміністрації

опубліковано 15 листопада 2023 о 18:31

Днями очільниця податкової служби Полтавщини Алла Рябкова відвідала засідання в форматі «круглого столу», яке відбулося під головуванням начальника Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна та за участі народних депутатів, представників Департаменту агропромислового розвитку, бізнесу, керівників аграрних підприємств і фермерських господарств області.

Полтавщина має потужний агропромисловий комплекс, який не припинив працювати навіть у складних умовах повномасштабної війни, саме тому, як ніколи на часі, ефективна відкрита співпраця керівництва області, органів державної влади та аграріїв.

Учасники зустрічі зосередились на найактуальніших питаннях: земельних відносинах, сплаті податків і зборів, прозорому продажу зерна, розвитку агропромислової сфери за підтримки держави, реалізації пілотного проєкту інвентаризації земель, який сприятиме ефективному наповненню бюджетів усіх рівнів. Представники аграрних підприємств наголосили, що для них важливо прозоро використовувати землю й продавати врожай за конкурентними цінами для подальшої повної та своєчасної сплати податків і зборів. 

Під час виступу в. о. начальника Головного управління ДПС  у Полтавській області Алла Рябкова звернула увагу присутніх та представників медіа, що навіть у таких складних умовах війни, платники Полтавщини підтримують економічний фронт держави та з початку року сплатили до бюджету 46,8 млрд грн., при цьому внесок аграріїв складає 8%. Зокрема, наголосила, що тільки відкритий діалог, ефективна співпраця на всіх рівнях сприятимуть подальшому розвитку агропромислового комплексу та стабільному наповненню бюджетів усіх рівнів.

 Головне управління ДПС у Полтавській області