Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Полтавській області платники податків отримали майже 14 тисяч Е-ключів від податкової служби

опубліковано 14 листопада 2023 о 08:18

 У Головному управлінні ДПС у Полтавській області звертають увагу, що платники та громадяни Полтавщини, можуть отримати сертифікати ключів онлайн  або, звернувшись до відокремлених пунктів реєстрації, які розташовані  за адресами: м. Полтава, вул. Європейська, 155, поверх 1, зал № 1, кімната 1, м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, поверх 1, кімната 102.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області  Алла Рябкова повідомила, що з початку 2023 року фахівці сектору реєстрації користувачів сформували 13 928 сертифікатів відкритих ключів, із них  у відокремлених пунктах реєстрації м. Полтави – 9 192 та м. Кременчука – 4 736. Електронні довірчі послуги отримали 3 713 юридичних осіб і 2 877 фізичних осіб. Тільки у жовтні 2023 року працівники податкової служби області сформували платникам 1 122 сертифіката відкритих ключів.

Нагадуємо про те, що у платників є можливість повторного формування сертифікатів за електронним запитом (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates), який матиме строк чинності до 2 років, а також дистанційного формування (для юридичних осіб) сертифікатів для програмних РРО.

Головне управління ДПС у Полтавській області