Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 30 мільярдів гривень спрямували до державного бюджету платники Полтавщини

опубліковано 07 листопада 2023 о 08:28

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області інформують про те, що за січень-жовтень 2023 року суб’єктами господарювання Полтавщини до державного бюджету сплачено платежів  у сумі 30 млрд 501,2 млн гривень.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова повідомила представникам місцевих медіа, що за 10 місяців поточного року надходження до загального фонду державного бюджету становлять 30 млрд 459,4 млн грн та до спеціального фонду державного бюджету – 41,8 млн гривень. Очільниця податкової служби Полтавщини висловила подяку платникам, які дбають про економічний розвиток нашої держави, сплачуючи податки своєчасно та у повному обсязі.

Наголошуємо, що під час сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску необхідно використовувати виключно структурований формат реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції відповідно до міжнародного стандарту ISO 20022.

Правила заповнення обов’язкових реквізитів платіжної інструкції розміщені за посиланням - https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/713615.html.

Принагідно нагадуємо, що у платників податків є можливість переглянути інформацію про стан розрахунків з бюджетом у мобільному застосунку «Моя податкова».

Головне управління ДПС у Полтавській області