Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Полтавщини надійшло 30,3 млн грн від ліцензування у сфері підакцизної групи товарів

опубліковано 01 листопада 2023 о 08:42

У січні – вересні 2023 року зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами суб’єкти господарювання Полтавщини спрямували 26,8 млн грн до місцевих бюджетів.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області  Алла Рябкова повідомила місцевим медіа про позитивну динаміку сплати за ліцензії  на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Очільниця податкової служби Полтавщини відзначила, що у порівнянні із аналогічним періодом 2022 року, надходження від ліцензування  у сфері підакцизної групи товарів збільшились на 3,7 млн гривень.

Надходження зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання становлять 3,5 млн гривень.

З початку 2023 року фахівцями податкової служби Полтавщини оформлено  5715 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією. В тому числі, суб’єкти господарювання отримали 3523 ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та 2192 ліцензії на право торгівлі тютюновими виробами.

Звертаємо увагу, що з умовами отримання ліцензій та переліком необхідних документів, можна ознайомитись за посиланням: https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ .

 Головне управління ДПС у Полтавській області