Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 130 тисяч адміністративних послуг надано податківцями Полтавщини

опубліковано 27 жовтня 2023 о 08:34

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що у 27 Центрах обслуговування платників, які були створені в кожній ДПІ, платникам податків Полтавщини надаються якісні адміністративні та сервісні послуги. Відвідувачі Центрів обслуговування платників можуть подати податкову звітність, одержати консультаційні та інформаційні послуги з питань застосування податкового законодавства, практичну допомогу від фахівців щодо використання електронних сервісів від ДПС. Крім того, в Центрах обслуговування платників ДПІ      у м. Полтаві та Кременчуцької ДПІ ще й отримати кваліфіковані електронні підписи.

За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, протягом січня-вересня 2023 року до Центрів обслуговування платників органів ДПС у Полтавській області звернулося 140 498 платників податків з метою отримання адміністративних послуг. За результатами розгляду таких звернень надано 130 619 адміністративних послуг.

Найбільш актуальною адміністративною послугою залишається видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків  з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Станом на 01.10.2023 надано 46 704 таких послуг, що на 1438 більше, ніж за аналогічний період минулого року. Також збільшилась кількість видачі відомостей з ДРФО платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 15 114.

Із повним переліком адміністративних послуг, що надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Полтавській області, їх адресами, номерами телефонів та режимом роботи можна ознайомитись за посиланням – https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Головне управління ДПС у Полтавській області