Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’язань на суму понад 84 млн гривень

опубліковано 10 жовтня 2023 о 08:14

У Головному управління ДПС у Полтавській області інформують про те, що за січень – вересень 2023 року фахівцями управління податкового аудиту здійснено  1503 перевірки суб’єктів господарювання, з яких 1133 фактичних.

 «Протягом дев’яти місяців поточного року за результатами роботи підрозділів управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області до державного бюджету донараховано 84,4 млн грн податкових зобов'язань, із яких до бюджету вже надійшло 15,2 млн гривень», - повідомила місцевим медіа в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

За результатами контрольно-перевірочних заходів зменшено суму ПДВ, заявлену до відшкодування з бюджету, на 263,0 млн грн, від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 10,7 млн грн, чим упереджено несплату податку на прибуток в сумі 1,9 млн гривень. Cума зменшеного від'ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ склала 13,4 млн гривень.

У ході проведених фактичних перевірок до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 15,8 млн гривень. За результатами перевірок, згідно  з якими наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 5,8 млн гривень.

План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків у 2023 році розміщений за посиланням - https://www.tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/642254.html?fbclid=IwAR1lUC1MkfzikyJImjWQJpeLRofqiseazXpYDr0RA8IAlVCrjqxdxJb4nSQ .

Головне управління ДПС у Полтавській області