Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Полтавщини спрямовано 26,7 млн грн від ліцензування у сфері підакцизної групи товарів

опубліковано 22 вересня 2023 о 08:33

З початку 2023 року зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевих бюджетів платниками податків Полтавщини сплачено 23,5 млн гривень.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області   Алла Рябкова відзначила місцевим медіа, що фактичні надходження зі сплати за ліцензії  на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевих бюджетів за січень – серпень      2023 року збільшились на 3,2 млн гривень. Надходження зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання становлять 3,2 млн гривень.

Протягом 8 місяців 2023 року фахівцями податкової служби Полтавщини оформлено 5196 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією. В тому числі, суб’єкти господарювання отримали  3212 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та 1984 ліцензії на право торгівлі тютюновими виробами.

З умовами отримання ліцензій та переліком необхідних документів, можна ознайомитись за посиланням: https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ .

 Головне управління ДПС у Полтавській області