Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини провели екскурсію для здобувачів вищої освіти

опубліковано 22 червня 2023 о 09:39

Підвищення рівня обізнаності і податкової культури молодого покоління та залучення амбітних фахівців до роботи в органах податкової служби Полтавщини –  важливий вектор роботи податківців. Нещодавно була проведена екскурсійна зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня факультету обліку та фінансів Полтавського державного аграрного університету за участі професора кафедри фінансів, банківської справи та страхування Людмили Капаєвої. 

Захід відбувся у стінах Державної податкової інспекції у м. Полтаві за участю фахівців інспекції та служби управління персоналом обласного податкового органу.

Здобувачі вищої освіти ознайомилися з роботою Центрів обслуговування платників і порядком надання адміністративних послуг, сучасними електронними сервісами, які впроваджені Державною податковою службою України. Учасники екскурсії обговорили важливість активної громадянської позиції з повної та своєчасної сплати податків і зборів під час дії воєнного стану. 

Особливу увагу приділено профорієнтаційній роботі зі студентами щодо проходження практики на базі Головного управління та початку трудової діяльності в лавах податківців.

Наприкінці зустрічі майбутні фахівці отримали відповіді на свої запитання, друковану продукцію за тематикою "Право на податкову знижку" та подякували податківцям за цікавий змістовний захід.

Головне управління ДПС у Полтавській області