Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Професійний розвиток податківців Полтавщини з питань запобігання та виявлення корупції

опубліковано 01 червня 2023 о 09:21

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції (далі – Відділ, уповноважений підрозділ) продовжує здійснювати заходи, присвячені запобіганню корупційним та пов’язаним із корупцією правопорушенням, шляхом проведення робочих нарад та роз’яснювальних заходів із працівниками Головного управління ДПС у Полтавській області у форматі «круглих столів» та Zoom-конференції.

Працівники Відділу, як антикорупційні уповноважені, працюють над власним професійним розвитком, зокрема, шляхом проходження загальних професійних (сертифікованих), спеціальних короткострокових програм, «круглих столів» в межах затверджених індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців, які займають посади державної служби категорії “Б” або “В” на 2023 рік.

Крім того, працівник уповноваженого підрозділу взяв участь у тренінгу, який відбувався в форматі стратегічної сесії та був організований в межах програми ООН із відновлення та розбудови миру. Навчання пройшло за підтримки Європейського Союзу із залученням представників Національного агентства з питань запобігання корупції. За результатами тренінгу отримано знання та навики в антикорупційній сфері в реаліях сьогодення.

Уповноваженим підрозділом у сфері запобігання та виявлення корупції й надалі будуть реалізовуватись здобуті, у тому числі, в рамках проходження індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців, професійні навички та знання задля нульової толерантності до корупції, утвердження культури доброчесності та поваги до верховенства права серед працівників Головного управління ДПС у Полтавській області, що є одним з пріоритетних напрямків роботи працівників підрозділу.

Головне управління ДПС у Полтавській області