Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося засідання «Круглого столу» податківців Полтавщини та представників управління Державної служби з питань праці

опубліковано 31 травня 2023 о 12:19

У рамках підписаного Меморандуму про співробітництво та партнерство, днями відбулося засідання у форматі «круглого столу» за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, начальника Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці Олександра Розумного, заступника начальника Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці Ельмана Алієва та керівників структурних підрозділів Головного управління ДПС у Полтавський області: начальника управління податкових сервісів Ірини Сорокіної, заступника начальника управління  – начальника відділу планових перевірок управління податкового аудиту Ірини Години, начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Юрія Подовжнього. 

Учасники обговорили результати взаємодії та спільно проведених заходів, а також перспективи подальшої співпраці на регіональному рівні. Серед пріоритетних напрямків роботи присутні визначили заходи щодо забезпечення офіційного оформлення трудових відносин із найманими працівниками, своєчасну та   у повному обсязі сплату податків та єдиного внеску.

Алла Рябкова акцентувала увагу присутніх на тому, що зміцнення партнерства між державними органами влади, реалізація спільних заходів, об’єднання зусиль із питань реалізації державної політики сприятимуть розвитку нашої країни та зміцненню економічного фронту на шляху до перемоги.

Головне управління ДПС у Полтавській області