Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області відбулась апаратна нарада

опубліковано 24 травня 2023 о 08:07

Під керівництвом в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової за участі керівників структурних підрозділів 23 травня 2023 року відбулася апаратна нарада. 

Відповідно до порядку денного на засіданні обговорювались питання щодо основних напрямків діяльності: очікуване виконання показників доходів у травні поточного року, стан організації та результати роботи управління з питань виявлення   та опрацювання податкових ризиків у 2023 році, останні зміни у законодавстві, взаємодія між структурними підрозділами Головного управління ДПС у Полтавській області та інші проблемні питання, які виникають під час роботи. 

Зокрема, учасники наради обговорили низку організаційних питань щодо вдосконалення робочого процесу по напрямках роботи задля професійного та ефективного виконання функціональних повноважень у межах компетенції.

За результатами наради Алла Рябкова визначила пріоритетні завдання на найближчий час та надала доручення керівникам самостійних структурних підрозділів згідно з протоколом. 

Головне управління ДПС у Полтавській області