Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Полтавські платники погасили майже 20 млн грн податкової заборгованості

опубліковано 12 травня 2023 о 11:54

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомили, що за підсумками квітня 2023 року надходження коштів, сплачених платками податків, які перебувають на обліку у Полтавській області, у рахунок погашення податкового боргу до державного бюджету склали 19,6 млн гривень. Тим самим, забезпечено виконання доведеного показника на 143,1 відсотка. 

Надходження в рахунок погашення заборгованості з єдиного внеску за квітень поточного року склали 12,4 млн гривень. Тим самим, забезпечено виконання доведеного показника на 413,3 відсотка.

Станом на початок травня 2023 року в управлінні по роботі з податковим боргом на супроводженні перебуває 500 судових справ. Протягом квітня в ході розгляду справ, на користь Головного управління ДПС у Полтавській області винесено 16 судових рішень, на користь платників податків – 18.

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області інформують про те, що переглянути інформацію щодо наявності/відсутності податкового боргу можна   у приватній частині Електронного кабінету платника: https://cabinet.tax.gov.ua. В Електронному кабінеті також можна отримати витяг з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків з бюджетом.

Головне управління ДПС у Полтавській області