Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини ефективно працюють над професійним розвитком

опубліковано 15 лютого 2023 о 09:10

Протягом 2022 року діяльність відділу з питань запобігання та виявлення корупції (далі – Відділ) була спрямована на реалізацію Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020-2022 роки. 

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну перед антикорупційними уповноваженими особами постало багато нових викликів. Роботи в сфері запобігання корупції стало не менше, але працівники Відділу продовжують демонструвати свою ефективність.

Враховуючи потребу в розвитку державних службовців та беручи до уваги той факт, що в Україні запроваджений військовий стан, працівники Відділу, як антикорупційні уповноважені, також працювали над професійним розвитком, адже нульова толерантність до корупції та необхідні знання допоможуть сформувати доброчесне суспільство з новими цінностями.

За результатом пройдених загальних професійних (сертифікованих), спеціальних короткострокових програм, круглих столів тощо, працівниками Відділу отримано 21,82 кредита ЄКТС, в тому числі 11,7 кредитів ЄКТС в межах затверджених індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців, які займають посади державної служби категорії “Б” або “В”, на 2022 рік.

Керівником уповноваженого підрозділу, Шовкоплясом Олександром, взято участь в тренінгу в форматі стратегічної сесії, який був організований в межах програми ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу із залученням представників Національного агентства з питань запобігання корупції, за результатом якого отримано знання та навики в антикорупційній сфері в реаліях сьогодення.

Відділ і в подальшому буде покращувати результати та професійні навички задля формування нетерпимості до корупції, утвердження культури доброчесності та поваги до верховенства права, що є одним з пріоритетних напрямків роботи Відділу.

Головне управління ДПС у Полтавській області