Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 6,3 тисячі ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією оформлено за січень-листопад на Полтавщині

опубліковано 27 грудня 2022 о 14:18

З початку поточного року платникам надано адміністративні послуги стосовно оформлення ліцензій на право провадження діяльності у сфері торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберіганням пального.

На підтвердження цього, заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олег Волошинов прокоментував представникам ЗМІ, що за одинадцять місяців 2022 року згідно вимог законодавства суб’єктам господарювання оформлено 6336 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією (зокрема - 3759 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та 2577 - тютюновими виробами).

На початок грудня поточного року на території Полтавської області налічується  6778 діючі ліцензії на право роздрібної торгівлі (в тому числі 3924 - на право торгівлі алкогольними напоями, 2854 - тютюновими виробами).

За січень-листопад цього року у відповідності до поданих суб’єктами господарювання документів оформлено 23 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та  231 ліцензія на право зберігання пального.

На перше грудня 2022 року на території Полтавської області налічується 328 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним, 2203 ліцензії на право зберігання пального.

За одинадцять місяців анульовано 802 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією та 109 ліцензій на право здійснення  оптової та роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального.

Також Головне управлінні ДПС в Полтавській області нагадує платникам, що  офіційна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області, офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook та YouTube каналі.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області