Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До бюджетів ОТГ Полтавщини з початку року сплачено майже 865 млн гривень єдиного податку

опубліковано 15 грудня 2022 о 09:38

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області, на разі обліковуються    42 147 платників єдиного податку, в тому числі: першої групи – 6 383 платника; другої групи – 16 886 платників; третьої групи – 18 867 платників; четвертої групи 11 платників.

 «3 початку року, завдяки співпраці податківців із представниками малого бізнесу, фізичними особами - платниками єдиного податку до бюджетів ОТГ Полтавської області сплачено 864,9 млн гривень», - повідомив журналістам начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко.

Також в Головному управлінні ДПС у Полтавській області нагадали платникам користуватися інформацією з питань оподаткування лише з офіційних джерел, яка оприлюднюється на офіційному інформаційному вебпорталі ДПС; субсайті  Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС; офіційних сторінках у соціальній мережі Facebook. Крім того,  актуальну інформацію та консультації можна отримати, звернувшись до Контакт-центру ДПС за тел. 0800501007, чи скористатися гарячими лініями територіальних органів ДПС.

Головне управління ДПС у Полтавській області