Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини протидіють легалізаціі доходів одержаних злочинним шляхом

опубліковано 11 листопада 2022 о 13:22

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області протягом 2022 року відділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Полтавській області було виявлено 18 фінансових операцій, що можуть бути пов'язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму.

За результатами проведеного аналізу суб’єктів господарської діяльності на предмет відповідності вимогам законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, складено 35 висновків аналітичних досліджень з ознаками кримінальних правопорушень на загальну суму 4 млрд. 312 млн. 584,90 тис.грн., за наступними статтями: 34 - за ст. 209 Кримінального кодексу України на загальну суму встановлених збитків – 2 млрд. 348 млн. 746,61 тис.грн., 36 - за предикатними злочинами на загальну суму встановлених збитків – 1 млрд. 963 млн. 838,29 тис. гривень.

Приєднано 19 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень до кримінальних проваджень. Обліковано шість кримінальних правопорушень за матеріалами відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області