Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн зустріч з представниками аграрного сектору щодо змін до Постанови Кабінету Міністрів України № 1165

опубліковано 07 листопада 2022 о 16:17

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області продовжують інформаційно-роз’яснювальну діяльність щодо актуальних питань зупинення реєстрації податкових накладних/ розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

           В рамках роботи комунікаційної податкової платформи та за сприяння керівника ГО «Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка» Василя Бурлаки, зустріч з яким відбулася минулої п’ятниці, сьогодні 07 листопада була проведена онлайн-зустріч з керівниками сільськогосподарських підприємств Полтавської територіальної громади.

           Особливу увагу заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Алла Рябкова та начальник управління з питань виявлення та опрацювання ризиків Людмила Овчаренко приділили Порядку реєстрації податкових накладних/ розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1165, наголосили на необхідності подання Таблиць даних платника та пояснень до них задля упередження зупинення реєстрації податкових накладних, також акцентували увагу на змінах, внесених Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1154. На всі питання платників податків була надана змістовна та кваліфікована відповідь.

           Головне управління ДПС у Полтавській області наголошує, що податкова служба завжди відкрита до спілкування та надання допомоги платникам податків у вирішенні проблемних питань. Консультацію з питань блокування/ розблокування податкових накладних можна отримати за номерами телефону «гарячої лінії» 38(095)8325043, (0532) 50-35-26, (0532) 50-35-39 або звернувшись через комунікаційну податкову платформу poltava.ikc@tax.gov.ua.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області