Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні платники податків!

опубліковано 20 жовтня 2022 о 15:56

В країні триває війна. Ворог обстрілює цивільну та критичну інфраструктуру по всій Україні. На Полтавщині почастішали повідомлення про повітряну тривогу.

Ми дбаємо про вашу безпеку та безпеку наших працівників. Тому на час повітряної тривоги надання послуг Центром обслуговування ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області припиняється задля убезпечення вас та наших колег. Ми відновлюємо роботу після оголошення відбою, а на час тривоги просимо прослідувати в укриття. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги в будь-який час доби. Перебувати на вулиці під час тривоги вкрай небезпечно!

Нагадуємо, що захисні споруди цивільного захисту м. Полтави зібрані в інтерактивній карті,  на сайті ГУ ДСНС у Полтавській області http://surl.li/bkqit. Вони позначені відповідними знаками. На карті додано позначки, яка саме споруда подвійного використання знаходиться за адресою: підвал, підземний паркінг, підземний перехід і чи облаштовано на ній пандус.

Також наголошуємо про переваги «режиму без паперів» в частині запроваджених ДПС України податкових сервісів, тобто необхідні послуги ви можете отримати онлайн через сервіс «Електронний кабінет» за посиланням cabinet.tax.gov.ua. Кабінет вже не один рік працює та активно використовується платниками податків.

Сервіс постійно удосконалюється, додаються нові послуги та можливості. «Електронний кабінет» працює в реальному часі і не вимагає використання жодного додаткового програмного забезпечення. Сервіс надає змогу створити та надіслати до ДПС електронні документи: податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків тощо.

Використання податкових сервісів надасть змогу зекономити час та уникнути необхідності відвідування Центрів обслуговування платників в умовах воєнного стану.         

 

 

Закликаємо бути пильними і обережними! Не ігноруйте повітряні тривоги!

Дякуємо за розуміння! Всім мирного неба! Бережіть себе і своїх рідних!

Разом до перемоги!

 

 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 593030, 594505