Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 19 тисяч адміністративних послуг надали кременчуцькі податківці з початку року

опубліковано 18 жовтня 2022 о 16:09

Протягом 9-ми місяців 2022 року кременчуцькі податківці надали платникам податків 19031  адміністративну послуги, з них безпосередньо в Центрі обслуговування платників – 10795 послуги, в електронній формі – 8242 таких послуг.

Нагадаємо, в Центрі обслуговування платників можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги. Крім того, у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану надання адміністративних послуг та виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється незалежно від місця обліку платника податків.

З сегменту наданих адміністративних послуг податківці виділяють найбільш запитувані – це послуга з видачі картки платника податків Всього за 9 місяців поточного року видано 5212 карток платника податків.

Також користується попитом послуги: реєстрація платником єдиного податку – 5231 послуг та надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 3505послуги.

Не менш затребуваною серед бізнесу є послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 2014 послуг, реєстрація РРО – 635 послуги та реєстрація розрахункових книжок – 543 послуги.

Відмічається, що з початку року кременчуцькими податківцями надано 482 послуги з видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за якими покладено на контролюючі органи.

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на інформаційних стендах в приміщеннях ЦОП та на офіційному порталі Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням http://poltava.tax.gov.ua

Кременчуцька ДПІ 

ГУ ДПС у Полтавській області