Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Близько 35 млрд. грн. платежів перерахували полтавські платники до державного бюджету з початку року

опубліковано 06 жовтня 2022 о 08:24

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області відзначили, що протягом січня-вересня 2022 року суб’єкти господарювання Полтавщини забезпечили надходження до державного бюджету в сумі 34 млрд. 807,3 млн. гривень. В тому числі до загального фонду державного бюджету надійшло 34 млрд. 796,8 млн. грн., до спеціального фонду державного бюджету – 10,5 млн. гривень.

Саме завдяки співпраці сумлінних полтавців, добросовісній сплаті ними податків - підтримується економічна стабільність нашої країни у цей важкий період.

Також в ГУ ДПС області нагадали платникам користуватися інформацією з питань оподаткування лише з офіційних джерел. А саме: інформація щодо діяльності служби оприлюднюється на офіційному інформаційному вебпорталі ДПС; субсайті  Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС; офіційних сторінках у соціальній мережі Фейсбук. Крім того, постійно працюють канали інформування ДПС  у Телеграм; You Tube або актуальну інформацію та консультації можна отримати, звернувшись до Контакт-центру ДПС за тел. 0800501007 чи скористатися гарячими лініями територіальних органів ДПС.

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області