Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини продовжують співпрацю з Асоціацією фермерів

опубліковано 26 вересня 2022 о 14:59

В рамках дії регіональної комунікаційної податкової платформи в Головному управлінні ДПС у Полтавській області відбулася онлайн-зустріч податківців, керівників та бухгалтерів фермерських господарств регіону з питань зупинення реєстрації податкових накладних, розрахунків коригувань в Єдиному реєстрі податкових накладних.

У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Алла Рябкова, начальник управління оподаткування юридичних осіб Юрій Авдєєнко та заступник начальника управління  з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Лариса Кущ, керівник  ГО «Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка» Василь Бурлака, представники бізнесу – ТОВ «Полтавська промислова агрокомпанія», ФГ «Шанс», ФГ «Біос», ФГ «Родинний сад» та ФГ «Супрунівське-МММ».

Алла Рябкова надала змістовну інформацію про зупинення реєстрації податкових накладних, розрахунків коригувань в Єдиному реєстрі податкових накладних, погодження таблиці, коректного внесення даних. Також наголосила, що подібні онлайн-зустрічі відтепер проводитимуться на регулярній основі, з метою налагодження комунікації, системності у вирішенні актуальних питань та насамперед спільного подолання труднощів воєнного часу.

Аграрії подякували податківцям Полтавської області за стабільну співпрацю, відкритість до діалогу, оперативне реагування на звернення та  інформування про зміни у податковому законодавстві, що допомагає досягти ефективних результатів і підтримувати економічний фронт країни задля перемоги.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області