Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь податківців Полтавщини у засіданні Ради фермерів

опубліковано 27 вересня 2022 о 14:58

В рамках Меморандуму про партнерство та співробітництво між податковою службою та громадською організацією «Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка», податківці ГУ ДПС у Полтавській області були запрошені до участі у засідання Ради. На порядку денному зокрема обговорювались питання зупинення реєстрації податкових накладних, розрахунків коригувань в Єдиному реєстрі податкових накладних, змін у податковому законодавстві під час дії воєнного стану.

У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області       Алла Рябкова та вісімнадцять представників фермерських господарств з усіх куточків Полтавщини – Полтавського, Козельщинського, Миргородського,  Глобинського, Карлівського, Великобагачанського, Гадяцького, Диканскього та багатьох інших.

Під час конструктивного діалогу Алла Рябкова надала змістовні відповіді на всі актуальні запитання  щодо діяльності суб’єктів господарювання, які працюють у агросекторі. Також наголосила, що  метою подібних зустрічей є з’ясування найактуальніших проблем і впровадження системного підходу для їх вирішення.

Керівник ГО «Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка» Василь Бурлака подякував податківцям за співпрацю та наголосив на необхідності проводити подібні зустрічі якомога частіше.  

 

Головне управління ДПС у Полтавській області