Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кременчуцькі платники податків з початку року отримали понад 16,7 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 19 вересня 2022 о 10:14

Кременчуцька ДПІ інформує: протягом 8-ми місяців 2022 року кременчуцькі податківці надали платникам податків 17674  адміністративні послуги, з них безпосередньо в Центрі обслуговування платників – 8312 послуги, в електронній формі – 7411 таких послуг.

З сегменту наданих сервісних послуг податківці виділяють найбільш запитувані – це послуга з видачі картки платника податків Всього за січень-серпень поточного року видано 4538 картки платника податків.

Також користується попитом послуги: реєстрація платником єдиного податку – 4655 послуг та надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 3054послуги.

Не менш актуальною серед бізнесу є послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 1827 послуг, реєстрація РРО – 584 послуги та реєстрація розрахункових книжок – 449 послуги.

Відмічається, що з початку року кременчуцькими податківцями надано 426 послуг з видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за якими покладено на контролюючі органи. Слід відзначити, щоб отримати таку послугу – 339 платників скористались електронними сервісами, а 87– отримали безпосередньо в ЦОПі.

Нагадаємо, в Центрів обслуговування платників можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги. Крім того, у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану надання адміністративних послуг та виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється незалежно від місця обліку платника податків.

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на інформаційних стендах в приміщеннях ЦОП та на офіційному порталі Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням http://poltava.tax.gov.ua

Кременчуцька ДПІ 

ГУ ДПС у Полтавській області