Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання послуг в податковій

опубліковано 14 вересня 2022 о 10:10

У Центрі обслуговування платників, який знаходиться при Новосанжарській державній податковій інспекції ГУ ДПС у Полтавській області громадяни та представники бізнесу можуть отримати  консультаційні та адміністративні послуги: подати звітність,  оформити документи, отримати необхідні довідки та виконати всі процедури з мінімальною витратою часу.

   Створено комфортні умови платникам податків щодо забезпечення ними повноти та своєчасності сплати до бюджету, податків і зборів.

      За вісім місяців цього року Центром обслуговування платників надано більше 2739 адміністративних послуг, прийнято майже 7809 примірників податкової звітності.

    Послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки, були найбільш запитуваними їх отримали 1612 фізичні особи в т.ч. пересічні громадяни. Надано 291 послуг з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  Також, за вісім місяців поточного року фахівці Центру обслуговування платників зареєстрували 74 платників єдиного податку, надали 162 витяг з реєстру платників  єдиного податку, зареєстрували 49 реєстраторів розрахункових операцій, 92 книгу обліку розрахункових операцій та 221 розрахункових книжок.

     Крім того, в Центрі обслуговування платників організовано роботу по прийому звітності з урахуванням різних способів її надходження.

    Для зручності доступу до мережі Інтернет зали Центру обслуговування платників обладнані покриттям Wi-Fi, а також плазмовим екраном для трансляції актуальної інформації. При необхідності консультант-модератор допоможе у пошуку необхідної інформації, що розміщена на стендах при заповненні документів.

                         Новосанжарська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області