Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Впродовж минулого року представники бізнесу Полтавщини додатково оформили трудові відносини із понад 900 працівниками

опубліковано 17 січня 2022 о 10:44

За повідомленням мас-медіа заступника начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Наталії Новоженіної, впродовж 2021 року підрозділами управління податкового аудиту ГУ ДПС Полтавщини, в результаті проведених документальних перевірок, порушення податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам встановлені  по 20 суб’єктах господарювання. Додатково донараховано податку на доходи фізичних осіб у сумі 17 568,5 тис.грн. військового збору у сумі  1 137,5 тис. грн., єдиного внеску у сумі 213,5 тис.грн. та забезпечено стягнення донарахованих сум по перевіркам поточного року податку на доходи фізичних осіб у сумі  4 355,0 тис.грн.; єдиного внеску у сумі 213,5 тис.грн.; військового збору у сумі 74,4 тис.грн. та за результатами перевірок минулих років з податку на доходи фізичних осіб у сумі  1123,1 тис.грн. та з єдиного внеску у сумі 1111,6 тис. гривень.

Крім того, завдяки вжитим органами Державної податкової служби області заходам, проведення спільних рейдів у складі робочих груп по легалізації заробітної плати та зайнятості населення, обстеження місць здійснення діяльності суб’єктів господарювання та проведеної роз’яснювальної роботи, суб’єктами господарювання додатково оформлено трудові відносини з 904 працівниками, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб в сумі 956,9 тис. грн., єдиного внеску в сумі 1 169,5 тис. грн. та військового збору в сумі 79,7 тис. гривень.

Також Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує! До 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія  одноразового (спеціального) добровільного декларування - цивілізований спосіб легалізації доходів. Телефони для консультацій з даного питання розміщені за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/kampaniya/zvorotniy-zvyazok/

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області