Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як громадянин, який не має електронного цифрового підпису, може отримати інформацію щодо стану розрахунків за податками, зборами?

опубліковано 22 листопада 2021 о 11:01

Як інформують у Головному управлінні ДПС у Полтавській області, фізична особа – громадянин, яка не має кваліфікованого електронного підпису, для отримання інформації щодо стану розрахунків за податками та зборами (крім єдиного внеску) має звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації в органах ДПС.

Контролюючий орган за письмовою заявою фізичної особи – громадянина надає письмовий документ щодо стану розрахунків цього платника за податками, зборами у довільній формі.

Такий письмовий документ видається не пізніше п’ятнадцяти робочих днів з дня отримання заяви, в якій фізичною особою – громадянином зазначено платежі і період щодо яких здійснюється звірка стану розрахунків з бюджетами.

Також платники податків можуть надіслати заяву для отримання інформації щодо стану розрахунків за податками та зборами поштою за адресою:36000, м. Полтава, вул. Європейська 4 або за адресами ЦОП, зазначеними на офіційному субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області poltava.tax.gov.ua., або скановану копію заяви з підписом громадянина на електронну пошту ГУ ДПС poltavaofficial@tax.gov.ua.

Головному управлінні ДПС у Полтавській області