Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року представники бізнесу Полтавщини додатково оформили трудові відносини з 523 працівниками

опубліковано 06 жовтня 2021 о 09:10

Головне управління ДПС у Полтавській області продовжує роботу в напрямку виявлення та упередження порушень податкового законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадян.

Так, як повідомив представникам мас-медіа в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олександр Бондаренко, за результатами проведених документальних перевірок порушення податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянами встановлені по 13 суб’єктах господарювання.

Додатково донараховано податку на доходи фізичних осіб у сумі 12596,9 тис.грн., військового збору у сумі  1052,2 тис. грн., єдиного внеску у сумі 213,5 тис.грн. та забезпечено стягнення донарахованих сум по  перевіркам поточного року з  єдиного внеску у сумі 213,5 тис.грн., податку на доходи фізичних осіб у сумі  2173,8  тис.грн. та військового збору у сумі 74,4 тис.грн. та за результатами перевірок минулих років з податку на доходи фізичних осіб у сумі  1123,1 тис.грн. та з єдиного внеску у сумі 1111,6 тис.грн.

Крім того, завдяки вжитим органами Державної податкової служби області заходам, проведення спільних рейдів у складі робочих груп по легалізації заробітної плати та зайнятості населення, обстеження місць здійснення діяльності суб’єктів господарювання та проведеної роз’яснювальної роботи, суб’єктами господарювання додатково оформлено трудові відносини з 523 працівниками, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб в сумі 554 тис. грн., єдиного внеску в сумі 677,2 тис. грн. та військового збору в сумі 46,2 тис. грн.

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області