Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 5 тис. ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною і тютюновою продукцією оформлено з початку року на Полтавщині

опубліковано 24 вересня 2021 о 15:00

В січні-серпні поточного року платникам надано адміністративні послуги стосовно оформлення ліцензій на право провадження діяльності у сфері торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального.

А саме, як зазначив представникам ЗМІ в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олександр Бондаренко, за вісім місяців 2021 року згідно із вимогами законодавства суб’єктам господарювання забезпечено оформлення наступних ліцензій: 4968 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною і тютюновою продукцією (в тому числі 2950 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2018 - тютюновими виробами); 14 ліцензій на право здійснення оптової торгівлі пальним; 49 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним; 219 ліцензій на право зберігання пального.

Всього, на території області станом на перше вересня 2021 року налічується 6778 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами (в тому числі 3924 ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та 2854 ліцензії - тютюновими виробами).

Також, на території області налічується 2401 ліцензія на право здійснення виробництва, оптової і роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального, зокрема 16 ліцензій на право виробництва пального,   146 ліцензій на право здійснення оптової торгівлі пальним, 335 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та 1895 ліцензії на право зберігання пального, в тому числі 1627 ліцензій виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області