Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Можливості «Електроного кабінету»

опубліковано 19 липня 2021 о 16:11

ГУ ДПС у Полтавській області нагадує платникам податків, що в ІТС «Електронний кабінет» діє електронний сервіс з використанням якого платники мають можливість доступу у режимі реального часу у дистанційному режимі до даних інтегрованих карток платників, а також отримання підтверджуючого документу щодо стану розрахунків платника з бюджетами та фондами соціального та пенсійного забезпечення (далі – витяг).

Платник має можливість надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та фондами соціального та пенсійного забезпечення за даними органів ДПС через меню «Заяви, запити для отримання інформації» за формою «F/J1300204» приватної частини електронного кабінету.

Відповідь на запит платнику надсилається через електронний кабінет в розділі «Вхідні/вихідні документи» не пізніше п’ятнадцяти днів з дня його отримання у вигляді витягу з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетами та фондами соціального та пенсійного забезпечення за формою «F/J1400204» за період, вибраний платником при створенні запиту з урахуванням строків давності, станом на дату відправлення запиту до органів ДПС.

Крім того, платники податків мають можливість сплатити податки, збори, платежі та єдиний внесок, скориставшись однією з платіжних систем. Для цього в електронному кабінеті реалізована можливість автоматичного заповнення платіжного доручення на підставі облікових даних платника, відомостей про рахунки для зарахування платежів до бюджетів.