Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар-практикум для аграріїв провели полтавські податківці

опубліковано 08 липня 2021 о 15:46

Zoom семінар-практикум для представників аграрної галузі організували та провели в Головному управлінні ДПС у Полтавській області. Позиції фермерів на нараді представляли керівник ГО «Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка» Василь Бурлака та його заступник Олег Слизько.

Розпочинаючи зустріч, організатори відзначили, що податківці Полтавщини завжи готові до співпраці з платниками та всякчас нададуть допомогу  з профільних питань. Саме тому на порядок денний обговорення були винесені актуальні питання, як то: порядок заповнення таблиці виробника, питання реєстрації та призупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних; електронна звітність – переваги та зручності для платників податків; корисні Інтернет ресурси, додатки, месенджери Державної податкової служби та Головного управління ДПС у Полтавській області для платників податків.

Під час спілкування, податківці області надали вичерпні відповіді на всі запитання, що виникали під час обговорення.

В рамках Меморандуму про партнерство та співробітництво між податковою службою області та громадською організацією «Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка», укладеному навесні цього року, в ході семінару-практикуму сторони проаналізували проблемні питання та намітили шляхи їх вирішення.

Головне управління ДПС у Полтавській області