Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Полтавській області відчинило свої двері перед учнями Полтавського фахового кооперативного коледжу

опубліковано 29 червня 2021 о 14:55

В останні тижні навчального процесу вже традиційними для податківців стали проведення днів відкритих дверей для майбутніх випускників вищих навчальних закладів. Так, днями Головне управління ДПС у Полтавській області відчинило свої двері перед учнями Полтавського фахового кооперативного коледжу, презентуючи їм особливості проходження державної служби в податковому органі та перспективи працевлаштування молоді.

            Майбутніх правознавців та юристів цікавила можливість набуття практичних навичок та досвіду у веденні судових справ під час проходження практики безпосередньо на робочому місці, можливості професійного зростання та побудови успішної кар’єри, система оплати праці державних службовців, тощо.

            Не лише новою, а й такою, що викликала значну зацікавленість, для юнаків та дівчат була інформація щодо можливості отримання податкової знижки, зокрема для студентів-контрактників, які власним коштом здобувають освіту. А проведення екскурсії в Центрі обслуговування платників ДПІ м. Полтаві, як то кажуть «від кабінету до кабінету», дозволило майбутнім фахівцям відстежити весь механізм обслуговування платників в податковій службі.

            Загалом, захід залишив по собі приємне враження та вкотре переконав у доцільності його подальшого впровадження.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області