Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутні фінансисти, бухгалтери та юристи знайомились із роботою податківців

опубліковано 18 червня 2021 о 11:52

З метою виховання майбутніх платників податків сумлінними та законослухняними громадянами Головне управління ДПС у Полтавській області постійно проводить роз'яснювальну та виховну роботу з  підростаючим поколінням. Це дозволяє молоді вже у юному віці мати свідоме розуміння важливості партнерської взаємодії між контролюючими органами та платниками податків.

Одним із заходів, що проводяться для підвищення податкової культури молоді є запрошення учнів шкіл та студентів навчальних закладів міста на Дні відкритих дверей, що проводяться у приміщенні ДПІ м. Полтави Головного управління ДПС у Полтавській області . Так, протягом тижня   двері міської податкової гостинно відчинились перед студентами Полтавського державного аграрного університету. Гостей  ознайомили з Центром обслуговування платників, де діти змогли побачити процес роботи податківців. Після цього майбутнім спеціалістам прочитали лекцію про основи податкової системи, завдання і функції Державної податкової служби України.

Переслідуючи мету активного розвитку податкової обізнаності юних полтавців та виховання майбутніх сумлінних платників податків, податківці області  активно співпрацює з   закладами освіти Полтавської області.

Головне управління ДПС у Полтавській області