Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Полтавщині виявили факти торгівлі тютюновими виробами без марок акцизного податку та реалізацію алкогольних напоїв без придбання відповідної ліцензії.

опубліковано 07 червня 2021 о 15:15

Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області в ході відпрацювання підконтрольної території на предмет фактів реалізації підакцизної продукції з порушенням чинного законодавства, було виявлено порушення у двох суб’єктів господарювання, а саме: реалізація тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та торгівля алкогольними напоями без придбання відповідної ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі.

        В ході проведення фактичних перевірок спільно з працівниками ГУ ДФС у Полтавській області було вилучено з незаконного обігу 155 пачок тютюнових виробів на суму 5,4 тис.грн та алкогольних напоїв на загальну суму 12,6 тис.грн за цінами    реалізації.

Як повідомив в. о. начальника ГУ ДПС у Полтавській області Олександр  Бондаренко, до платників податків за результатами проведених перевірок будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції на загальну суму 95,2 тис. гривень.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області