Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Прощення фінансових санкцій обговорювали податківці та платники Полтавщини під час чергового онлайн спілкування

опубліковано 22 квітня 2021 о 11:31

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області пройшов інтерактивний семінар для підприємств-боржників комунальної і державної форми власності та представників територіальних громад Полтавщини де працюють ці суб’єкти господарювання. Захід, з огляду на карантинні обмеження, тривав у форматі ZOOM-конференції.

Як відзначив на початку семінару-зустрічі заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Максим Яіцький, це вже не перший подібний захід податківців із платниками, що потрібен для налагодження тісної співпраці з метою своєчасного та повноцінного наповнення місцевих бюджетів Полтавщини, та як наслідок – добробуту територіальних громад.

На порядок денний зустрічі були винесені питання: прощення фінансових санкцій за умови  прискореної сплати основної суми податкового боргу платником  податків відповідно до норм Закону України від 04.12.2020 р. № 1072- IX.; відстрочення податкового боргу загальна сума якого не перевищує  6800 гривен.; електронна звітність – переваги та зручності для платників податків;  а також доводилася до відома інформація про корисні Інтернет ресурси, додатки, месенджери Державної податкової служби та Головного управління ДПС у Полтавській області для платників податків.

Під час семінару його учасники отримали необхідну інформацію щодо податкового законодавства зрозуміли проблеми один одного та намітили шляхи їх вирішення.

На завершення зустрічі організаторам подякував учасник семінару - виконавчий директор ГО «Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування» Володимир Микійчук за продуктивну співпрацю та роз’яснення актуальних питань.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області