Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці та студенти ПУЕТу спілкувалися онлайн

опубліковано 20 квітня 2021 о 15:40

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області  організували та провели черговий семінар-практикум в режимі Zoom конференції для студентів Полтавського університету економіки і торгівлі.

Під час інтерактивного спілкування працівники ГУ ДПС в області розповіли студентам та іншим учасникам семінару-практикуму про умови обов’язкового подання декларацій, та отримання податкової знижки щодо витрат на освіту.

В рамках деклараційної кампанії – 2021 Головним управлінням ДПС у Полтавській області проводиться інформаційно-роз’яснювальна кампанія, визначальним завданням якої є  доведення до громадян норм Податкового кодексу України, щодо декларування доходів, отриманих у 2020 році. З метою підвищення рівня соціальної захищеності та податкової культури молоді,  реалізації її права на освіту, та враховуючи актуальність питання застосування податкової знижки щодо витрат на навчання, податківці співпрацюють із навчальними закладами міста щодо проведення спільних заходів для більш детального ознайомлення студентів, їх батьків, викладачів з порядком та умовами декларування доходів громадян та правом на  податкову знижку відповідно до норм статті 166 Податкового кодексу України. 

Під час он-лайн семінару його учасники отримали корисну інформацію та відповіді на запитання, що їх цікавили. 

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області