Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Право на податкову знижку щодо витрат на освіту

опубліковано 19 квітня 2021 о 15:39

В рамках деклараційної кампанії – 2021 Головним управлінням ДПС                  у Полтавській області проводиться інформаційно-роз’яснювальна кампанія, визначальним завданням якої є  доведення до громадян норм Податкового кодексу України, щодо декларування доходів, отриманих у 2020 році.

З метою підвищення рівня соціальної захищеності та податкової культури молоді,  реалізації її права на освіту, та враховуючи актуальність питання застосування податкової знижки щодо витрат на навчання, податківці звернулися до навчальних закладів міста з пропозицією проведення спільних заходів для більш детального ознайомлення студентів, їх батьків, викладачів з порядком та умовами декларування доходів громадян та правом на  податкову знижку відповідно до норм статті 166 Податкового кодексу України. 

З врахуванням карантинних обмежень, проведення заходів відбувалося в режимі Zoom конференції. А саме, днями такий  захід був проведений для студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».                                                           

 Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області  розповіли студентам, їх батькам, викладачам про умови обов’язкового подання декларацій, та за бажанням, - з метою отримання податкової знижки щодо витрат на освіту. У заході  взяли участь  близько 70 учасників.

В ході он-лайн спілкування до учасників була донесена інформація у доступній формі із використанням цікавої презентації та надані відповіді на всі запитання. 

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області