Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 436 млн. грн. ПДВ сплатили до Державного бюджету платники Полтавщини

опубліковано 14 квітня 2021 о 08:49

Як повідомила журналістам заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Наталія Новоженіна, на сьогоднішній день платники податків регіону сплатили до Державного бюджету 436,6 млн. грн. податку на додану вартість, що на 145,5  млн. грн. більше надходжень за відповідний період 2020 року.

Станом на перше квітня 2021 року найбільші суми ПДВ до бюджету спрямували платники, які зареєстровані в м. Полтаві – 121,2 млн.грн. Від СГД- юридичних і фізичних осіб м. Кременчук, м. Горішні плавні, Глобинського, Кобеляцького та Козельщинського районів надійшло 93,2 млн.грн., Лубенського, Хорольського, Пирятинського, Оржицького, Гребінківського та Семенівського районів – 78,9млн.грн.; Миргородського, Великобагачанського, Шишацького районів – 36,6 млн.грн.; Гадяцького, Зіньківського, Котелевського та Лохвицького     районів     забезпечили    надходження податку в сумі 45,4 млн.грн. Підприємства Карлівського, Машівського та Чутівського – 36,5 млн.грн.; Полтавського,      Диканського,        Новосанжарського,      Решетилівського районів – 24,8 млн.гривень.

«За січень - березень 2021 року 77 юридичним особам - платникам області відшкодовано ПДВ на розрахунковий рахунок у банку в розмірі 156,8 млн.гривень», - підкреслила заступник очільника Головного управління ДПС в області.

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot

Головне управління ДПС у Полтавській області