Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків!

опубліковано 10 березня 2021 о 10:10

Шановні платники податків, у зв’язку з посиленням карантинних заходів, з метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом Головне управління ДПС у Полтавській  області наполегливо рекомендує утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою ви збираєтеся звернутися, можливо вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

У разі необхідності кореспонденцію на адресу Головного управління ДПС у Полтавській області рекомендуємо надсилати засобами поштового зв’язку на адресу: 36014, Полтава, вул. Європейська, 4, або у сканованому вигляді електронною поштою на адресу:    poltava.official@tax.gov.ua, або через Електронний кабінет.

У невідкладних випадках кореспонденцію можна залишити, дотримуючись вимог індивідуального захисту (маска, рукавиці тощо), у відповідних ящиках, які розміщені у центрах обслуговування платників.

Нагадуємо, що до ваших послуг діють електронні сервіси за посиланням:

Електронний кабінет https://cabinet.tax.gov.ua/

Контактна інформація щодо отриманням адміністративних та інших послуг у ЦОПах Полтавської області розміщена на субсайті ГУ ДПС у Полтавській області poltava.official@tax.gov.ua

Головне управління ДПС у Полтавській  області