Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини взяли участь у засіданні профільної координаційної ради

опубліковано 18 березня 2021 о 16:55

Засідання координаційної ради при голові ОДА з питань розвитку фермерства на Полтавщині відбулося днями в Полтавській облдержадміністрації.

В ході засідання, в якому взяли участь і фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області розглядалися питання: блокування податкових накладних, ліцензування пального та земельні питання.

Зокрема, представники обласного управління ДПС відзначили, що на даний час для отримання ліцензії на право зберігання пального виключно для потреб власного споживання, необхідно подати до Головного управління ДПС у Полтавській області  відповідну заяву, копію платіжного документу про внесення платежу за ліцензію, а також забезпечити подання відомостей про об’єкти податкування (форми №20-ОПП) в елктронному вигляді до контроллючого органу-державної податкової інспекції за місцезнаходження місця зберігання пального. У поданій заяві суб’єкти господарювання зазначають про використання пального для потреб власного споживання чи переробки, загальну місткість резервуарів, що використовуються для зберігання пального, та адресу їх фактичне місцезнаходження.

За підсумками засідання координаційної ради при голові Полтавської ОДА відповідні матеріали і пропозиції було направлено профільним органам для опрацювання та прийняття відповідних рішень.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області