Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Ринок послуг платникам від податківців дедалі ширшає» - в ГУ ДПС у Полтавській області пройшло чергове засідання Громадської ради

опубліковано 18 березня 2021 о 13:42

Саме на цьому зазначив голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області Олексій Нестуля, на початку чергового засідання дорадчого органу, що за карантинною традицією пройшло у форматі ZOOM-конференції.

Враховуючи перелік основних питань порядку денного, голова Громадської ради не дарма назвав це засідання сервісним, адже серед тем, що обговорювалися були: корисні Інтернет ресурси, додатки, месенджери Державної податкової служби та Головного управління ДПС у Полтавській області для платників податків; електронна звітність її переваги та зручності для платників податків; декларування доходів громадян за 2020 рік; новації в застосуванні РРО/ПРРО із 1 січня 2021 року, а також питання відстрочення податкового боргу загальна сума якого не перевищує 6800 грн. для ФОП та прощення фінансових санкцій за умови   прискореної сплати основної суми податкового боргу платником податків відповідно до норм Закону України від 04.12.2020 р. № 1072- IX

В засіданні основного дорадчого органу при ГУ ДПС в області, крім членів Громадської ради, взяли  участь заступник начальника Головного управління ДПС Полтавщини Максим Яіцький та керівники профільних структурних підрозділів обласного управління ГУ ДПС. Коментуючи захід журналістам заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області відзначив, що увага до проведення засідання Громадської ради при ГУ ДПС в області - є підтвердженням ефективного діалогу між податківцями та громадськістю, плідного співробітництва сторін та бажання і в подальшому працювати на благо Полтавщини та України в цілому.

На завершення обговорення, голова та члени ради подякували всім присутнім за конструктивне обговорення спірних питань та зауважили, що пропозиції будуть опрацьовані та направлені адресатам за належністю.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області