Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці податкової служби Полтавщини поспілкувалися з кременчуцькими підприємцями

опубліковано 03 березня 2021 о 10:20

Працівники Головного управління ДПС у Полтавській області систематично проводять робочі зустрічі з підприємцями, роз’яснюючи податкове законодавство, надаючи консультації та відповідаючи на конкретні запитання платників податків.

На цей раз зустрічі, основною аудиторією в яких були фізичні особи – підприємці, платники єдиного податку ІІ і ІІІ груп, відбулися у популярних торгівельних закладах Кременчука – торгово-розважальному комплексі «Галактика» та торговому центрі «Мега». Під час спілкування із підприємцями, податківці зупинилися на питаннях особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку протягом 2021 року, і з 1 січня 2022 року, а також приділили увагу проведенню кампанії декларування доходів громадян за 2020 рік. За традицією, всі присутні одержали потрібний інформаційний пакет із друкованої продукції ГУ ДПС у Полтавській області на найбільш актуальні теми.

По завершенню зустрічі її учасники мали нагоду отримати відповіді на свої запитання, окреслити коло проблемних тем, а також висловити свої пропозиції по співпраці бізнесу із податковою. В свою чергу представники Головного управління ДПС у Полтавській області наголосили, що практика проведення подібних зустрічей продовжиться по всій області, а отримані під час них проблемні питання й пропозиції в узагальненому вигляді будуть направлені до центрального апарату.   

 

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області