Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергову зустріч із представниками обласних ОТГ провели податківці - цього разу в полі зору Кременчук

опубліковано 18 лютого 2021 о 08:48

Підсумкова цього тижня зустріч фахівців ГУ ДПС у Полтавській області, на чолі із заступником начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Максимом Яіцьким, пройшла в ДПІ у м. Полтаві. Обговорити та отримати роз’яснення з актуальних питань податкового законодавства, визначити ряд проблемних питань та віднайти шляхи їх вирішення до обласного центру приїхали представники Кременчуцької, Кам’янопотоківської, Омельницької, Піщанської, Горішньоплавнівської, Глобинської, Кобеляцької, Білицької, Козельщинської та Новогалещинської територіальних громад.   

Протягом останнього часу проведення подібних зустрічей стало вже звичним та охопило всіх керівників та представників ОТГ в області. Під час проведення завершальної цього тижня зустрічі присутні зупинилися зокрема на питаннях співпраці між територіальними громадами та податковою службою у напрямку отримання інформації про укладені договори оренди землі, зміні власника земельних ділянок та іншого, а також приділили увагу взаємодії ОТГ та ГУ ДПС для прийняття обґрунтованих рішень по ставках місцевих податків і зборів.

 До речі земельним питанням був присвячений і виступ одного із запрошених, експерта з земельних питань, представника Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» Вадима Чупили. Окрім озвучених податківцям нагальних питань він зазначив, що проведення таких зустрічей – це черговий спільний крок податківців, земельників та громад в реалізації земельної реформи. В свою чергу, представник Кременчуцької міської ОТГ Людмила Шорняк подякувала організаторам зустрічі за своєчасність проведення подібних заходів, адже на разі всі громади, враховуючи територіальні зміни, потребують допомоги з питань підготовки рішень про місцеві податки і збори, і хто як не податківці надасть цю підтримку.

На завершення зустрічі її учасники отримали необхідну друковану продукцію, отримали відповіді на запитання та обмінялися досвідом.

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській  області