Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Полтавські податківці провели зустріч з містянами Гадяча, Котельви та Лохвиці

опубліковано 17 лютого 2021 о 08:37

Проведення зустрічей із представниками об’єднаних територіальних громад Полтавщини, під час яких обговорюються питання, що виникають у процесі реалізації положень Податкового кодексу України та нормативно-правових актів щодо адміністрування податків і зборів -  стало вже традицією.

На разі з фахівцями Головного управління ДПС у Полтавській області під головуванням заступника начальника ГУ ДПС у Полтавській області Максима Яіцького зустрілися містяни Гадяцької, Петрівсько-Роменської, Краснолуцької, Лютенської, Сергіївської, Великобудищанської, Лохвицької, Сенчанської, Заводської та  Котелевської територіальних громад.

Одними із питань порядку денного, що привернули чималу увагу присутніх були: особливості здійснення діяльності у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального, а також новації в застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО із 1 січня 2021 року.

Виконавчий директор Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» Володимир Микійчук поділився своїми враженнями від проведеної зустрічі: «Дуже приємно, що податківці ініціюють проведення таких зустрічей, адже на разі навчання керівників і спеціалістів новоутворених ОТГ нюансам податкового законодавства – є вкрай важливим для розвитку кожної територіальної громади». В свою чергу начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у Полтавській області Володимир Литвиненко, який також завітав на зустріч, відзначив, що фахівцям органів ДПС, на разі враховуючи черговий етап реформ та удосконалення роботи служби, вельми важливо отримати консультації від представників ОТГ щодо призначення керівників податкових інспекцій на місцях.

Під час спілкування податківці, як зазвичай презентували відвідувачам набори актуальної та корисної друкованої продукції. В свою чергу, представники ОТГ області, які взяли участь у обговорення зобов’язалися й надалі підтримувати співпрацю із податківцями, обговорюючи та вирішуючи проблемні питання.

 

Головне управління ДПС у Полтавській  області