Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Забезпечимо своєчасне декларування та сплату ПДВ в умовах карантину!

опубліковано 30 липня 2020 о 13:52

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області протягом першого півріччя 2020 року суб’єкти господарювання – юридичні особи Полтавщини сплатили до Державного бюджету 1884,4 млн.грн. податку на додану вартість, що на 3,2 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

Інформаційні та технологічні напрацювання, які мають у своєму розпорядженні фахівці ДПС, дозволяють своєчасно запобігати ризикам несплати бюджетоутворюючого ПДВ. Власне система спілкування податкової служби з бізнесом винятково в електронному форматі повністю унеможливлює суб’єктивні рішення. А це нівелює корупційну складову при адмініструванні ПДВ.

Ріст сплати ПДВ в умовах обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією коронавірусу та економічного сповільнення – найкраще підтвердження ефективності роботи податкової служби. Завдяки підвищенню якості адміністрування ПДВ легальний та прозорий бізнес може розраховувати на своєчасне бюджетне відшкодування.

З початку року бізнесу Полтавщини відшкодовано 490,4 мільйонів гривень ПДВ.

В умовах несприятливих економічних тенденцій через пандемію COVID-19  саме якісне адміністрування податкових платежів покликане забезпечити своєчасне наповнення державного бюджету. Тож звертаємося до представників підприємництва з проханням не ігнорувати свого обов’язку чесної та сумлінної сплати податків. Зі свого боку, фахівці ДПС забезпечують якісний податковий супровід діяльності бізнесу.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області