Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємства Полтавщини запрошують взяти участь у рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019»

опубліковано 23 липня 2020 о 09:24

З метою посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, відзначення кращих здобутків платників податків у 2011 році Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» було започатковано  Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» який проводиться щорічно.

Серед умов участі  підприємств у рейтингу: відсутність податкового боргу станом на 1 січня поточного року; відсутність заборгованості з виплати заробітної плати станом на 1 січня поточного року; наявність статусу юридичної особи, платника податку на прибуток підприємств. Для платників податків у аграрній галузі можлива наявність статусу платника єдиного податку 4 групи; відсутність порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку протягом звітного року.

Є сім критеріїв відбору, зокрема – повнота та своєчасність сплати податків та зборів; податкова дисципліна; середня заробітна плата та кількість робочих місць на підприємстві; благодійність; соціальний пакет роботодавця; членство в Асоціації платників податків України.

Визначення переможців відбувається у номінаціях: аграрний сектор, промисловість, будівництво, транспорт, фінанси, медицина, фармацевтика, торгівля, наука, інформація та телекомунікація, цифрова інформатика.

Варто зазначити, що рейтинг проводиться в два тури: перший – регіональний (обласний), другий – всеукраїнський.

За словами організаторів рейтингу, отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Заяви подаються номінантами рейтингу  на електронну пошту ryappu17@gmail.com. Телефон для довідок: 096-345-3920

Зразок заявки на участь в рейтингу можна завантажити за посиланням: https://bit.ly/3eyQ373.

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському рейтингу всіх сумлінних платників податків Полтавщини!

 

Головне управління   ДПС  у   Полтавській   області