Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Справа наповнення Державного та місцевих бюджетів є почесною і відповідальною роботою – в цьому переконалися студенти Полтавського Університету економіки і торгівлі

опубліковано 30 червня 2020 о 15:28

Днями студенти Полтавського Університету економіки і торгівлі завітали на екскурсію до Головного управління ДПС у Полтавській області. Із дотриманням усіх карантинних норм, юні відвідувачі ГУ наочно познайомилися з умовами роботи служби та обсягами завдань, які виконують податківці, поспілкувалися із представниками кадрової служби Головного управління на предмет працевлаштування до податкової служби Полтавщини.

Як відзначила під час екскурсії начальник кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС в області Ганна Куриленко, між обласним органом державної податкової служби і Університетом триває багаторічна ефективна і конструктивна співпраця, відповідно до угоди про співробітництво між зазначеними установами. Ректор Університету вже багато років є головою Громадської Ради при Головному управлінні податкової служби області.

Екскурсанти переконалися в тому, що ГУ ДПС в області надає базу для проходження практики студентами Університету, а напрацювання науковців – фінансистів використовуються податківцями у практичній діяльності з адміністрування податків і зборів. Як наслідок цієї співпраці - значна кількість  випускників ПУЕТ працюють у податковій службі області.

На завершення екскурсії господарі запевнили відвідувачів, що чекають бажаючих на конкурсному відборі для працевлаштування до податкової служби області, адже отримані знання під час навчання у ПУЕТі знадобляться, як під час проходження конкурсу так і у роботі в податковій службі.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області