Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Полтавщині з початку 2020 року платники податку на прибуток підприємств сплатили 718,0 млн. грн. до Державного бюджету

опубліковано 29 травня 2020 о 12:11

За чотири місяці 2020 року до Державного бюджету України платники податків Полтавщини сплатили 718,0 млн. грн. податку на прибуток підприємств. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДПС у Полтавській області

У квітні 2020 року підприємства Полтавщини  сплатили до  державного бюджету 12,3 млн. грн. податку на прибуток.

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що відповідно до ст.64 Бюджетного кодексу України 10 відсотків податку на прибуток підприємств приватного сектору є доходом обласного бюджету та спрямовується на розвиток та благоустрій Полтавщини.

Своєчасна сплата податків, зборів та обов’язкових платежів є запорукою добробуту усіх громадян. Сплачені податки – це вчасно виплачені пенсії, соціальні виплати, заробітні плати, у тому числі медичним працівникам, які працюють в складних умовах боротьби з коронавірусною хворобою (COVID – 19).

В умовах несприятливих економічних тенденцій через пандемію COVID-19  саме якісне адміністрування податкових платежів покликане забезпечити своєчасне наповнення бюджету.

Наголошуємо на недопущенні при декларуванні податку на прибуток безпідставного зниження бази оподаткування, а також на своєчасній сплаті задекларованих сум!

Звертаємося до представників підприємництва з проханням не ігнорувати свого обов’язку чесної та сумлінної сплати податків. Зі свого боку, фахівці ДПС забезпечують якісний податковий супровід діяльності бізнесу.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області